Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KINKKUA VALKOVIINISSÄ

4 8 paksua keittokinkun siivua (n. 0,5 cm)
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl viipaloituja herkkusieniä
2 dl kermaa
1 rkl voita
1 sipuli
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus valkosipulijauhetta

Nosta rullatut kinkkuviipaleet uunivuokaan ja kaada päälle kolmannes valkoviinistä. Hauduta kannen alla 200
asteessa 15 minuuttia. Kypsennä hienonnettu sipuli voissa pehmeäksi. Lisää kattilaan nesteet ja muut
aineet ja hauduta 10 minuuttia. Kaada kastike kinkkuvuoan päälle ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarjoa
riisin ja salaatin kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä