Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KINKKUA VALKOVIINISSÄ

4 8 paksua keittokinkun siivua (n. 0,5 cm)

2 dl kuivaa valkoviiniä

2 dl viipaloituja herkkusieniä

2 dl kermaa

1 rkl voita

1 sipuli

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus valkosipulijauhetta

Nosta rullatut kinkkuviipaleet uunivuokaan ja kaada päälle kolmannes valkoviinistä. Hauduta kannen alla 200

asteessa 15 minuuttia. Kypsennä hienonnettu sipuli voissa pehmeäksi. Lisää kattilaan nesteet ja muut

aineet ja hauduta 10 minuuttia. Kaada kastike kinkkuvuoan päälle ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarjoa

riisin ja salaatin kera.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä