Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BROILERIA VIINIRYPÄLEKASTIKKEESSA

1 broileri tai 4 marinoitua broilerinrintaleikettä
2 rkl voita
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl kuivaa valkoviiniä
1 dl kana tai kasvislientä
2 dl kermaa
2-3 rkl vehnäjauhoja
2 dl viinirypäleitä

Sulata ja paloittele kokonainen broileri kahdeksaan osaan. Irrota ensin siivet, sitten koivet nivelen kohdalta ja viimeisenä rintalihat. Jaa koipi reisipalat ja rintapalat kahteen osaan. Ruskista palat kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kanaliemi ja valkoviini. Hauduta kannen alla noin 40 minuuttia.

Sekoita vehnäjauhot kylmään kermaan ja kaada seos siivilän läpi pataan samalla sekoittaen. Halkaise pestyt viinirypäleet ja poista kivet. Lisää puolet rypäleistä pataan ja hauduta 15 minuuttia.

Tarjoa ruoka padasta. Koristele se lopuilla viinirypäleillä ja tarjoa lisäkkeenä riisiä ja salaattia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä