Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LENTÄVÄ HOLLANTILAINEN

1 iso grillattu broileri

4 annosta keitettyä riisiä

4-5 banaania

1 pkt pekonia (170 g)

4 rkl chilikastiketta

3 dl kermaa

ripaus currya

ripaus valkopippuria

1 pss suolapähkinöitä

Keitä riisi (noin 2 dl raakaa riisiä) kypsäksi, mutta irralliseksi. Poista broilerista nahka ja luut ja paloittele liha. Levitä riisi ja broilerinpalat uunivuokaan. Sekoita kastikkeeksi kermaa, chilikastiketta, mausteita ja vähän suolaa. Kastikkeen maku saa olla voimakas. Sekoita kastike riisin joukkoon.

Kuumenna 220 asteessa noin 20 minuuttia. Lisää pekonisuikaleet ja hauduta 5 minuuttia. Lisää halkaistut banaanit ja suolapähkinät. Kypsennä vielä 5-10 minuuttia.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä