Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LENTÄVÄ HOLLANTILAINEN

1 iso grillattu broileri
4 annosta keitettyä riisiä
4-5 banaania
1 pkt pekonia (170 g)
4 rkl chilikastiketta
3 dl kermaa
ripaus currya
ripaus valkopippuria
1 pss suolapähkinöitä

Keitä riisi (noin 2 dl raakaa riisiä) kypsäksi, mutta irralliseksi. Poista broilerista nahka ja luut ja paloittele liha. Levitä riisi ja broilerinpalat uunivuokaan. Sekoita kastikkeeksi kermaa, chilikastiketta, mausteita ja vähän suolaa. Kastikkeen maku saa olla voimakas. Sekoita kastike riisin joukkoon.

Kuumenna 220 asteessa noin 20 minuuttia. Lisää pekonisuikaleet ja hauduta 5 minuuttia. Lisää halkaistut banaanit ja suolapähkinät. Kypsennä vielä 5-10 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä