Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

FENKOLIA KREIKKALAISEEN TAPAAN

2 fenkolia
2 rkl öljyä
1 dl kasvislientä
1 dl valkoviiniä
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl rakuunaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 valkosipulinkynsi

Poista fenkolista hieman jokaisesta päästä ja tarvittaessa myös kovasta keskustasta. Jaa fenkoli neljään osaan ja huuhtele huolellisesti. Valmista muista aineista liemi ja keitä fenkoleja siinä, kunnes ne ovat pehmeitä (noin 15 minuuttia). Valuta, jäähdytä ja tarjoile kylmänä joko alkuruokana tai pääruoan
lisäkkeenä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä