Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

FENKOLIA KREIKKALAISEEN TAPAAN

2 fenkolia

2 rkl öljyä

1 dl kasvislientä

1 dl valkoviiniä

1 tl valkoviinietikkaa

1 tl rakuunaa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

1 valkosipulinkynsi

Poista fenkolista hieman jokaisesta päästä ja tarvittaessa myös kovasta keskustasta. Jaa fenkoli neljään osaan ja huuhtele huolellisesti. Valmista muista aineista liemi ja keitä fenkoleja siinä, kunnes ne ovat pehmeitä (noin 15 minuuttia). Valuta, jäähdytä ja tarjoile kylmänä joko alkuruokana tai pääruoan

lisäkkeenä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä