Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LÄMPIMÄT FETA-VIHANNESVARTAAT

0,3 kg fetajuustoa
2 paprikaa
0,5 kesäkurpitsa
ranskalaista salaattikastiketta

Paloittele fetajuusto ja vihannekset. Marinoi niitä salaattikastikkeessa noin tunti. Pujota vartaat bambutikkuihin ja grillaa tai kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa heti patongin kanssa.

P.S. Juustovartaista saat herkullisen ja nopeatekoisen alkupalan. Pujottele metalli tai puuvartaisiin juustonpaloja (mm. brietä, sinihomejuustoa, emmentalia tai kermajuustoa) sekä viinirypäleitä, paprikaa, oliiveja ja kurkkua. Vartaat sopivat hyvin myös illanistujaisiin.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä