Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HASSELBACKAN PERUNAT

12 soikeaa perunaa

vettä

1 dl voisulaa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

0,5 dl korppujauhoja

0,5 dl juustoraastetta

Kuori perunat ja keitä niitä 5-10 minuuttia. Leikkaa perunoiden päällyspuolelle viillot siten, että viipaleet jäävät pohjasta kiinni toisiinsa. Perunat on helpompi viipaloida, jos poistat ensin pohjasta pienen palan, jolloin peruna pysyy tukevasti paikallaan.

Laita perunat uunivuokaan. Voitele voisulalla. Mausta ja ripottele pinnalle korppujauho juustoraasteseos. Kypsennä 185 asteessa noin puoli tuntia.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä