Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HASSELBACKAN PERUNAT

12 soikeaa perunaa
vettä
1 dl voisulaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl juustoraastetta

Kuori perunat ja keitä niitä 5-10 minuuttia. Leikkaa perunoiden päällyspuolelle viillot siten, että viipaleet jäävät pohjasta kiinni toisiinsa. Perunat on helpompi viipaloida, jos poistat ensin pohjasta pienen palan, jolloin peruna pysyy tukevasti paikallaan.

Laita perunat uunivuokaan. Voitele voisulalla. Mausta ja ripottele pinnalle korppujauho juustoraasteseos. Kypsennä 185 asteessa noin puoli tuntia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä