Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUHENNETUT PERUNAT

8 perunaa
2 rkl voita
3 dl kermaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus muskottipähkinää

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunakuutioita 10 minuuttia, kaada neste pois ja jäähdytä hetki. Laita perunat, voi ja kerma kattilaan. Mausta ja hauduta perunat kypsiksi (15 20 minuuttia). Perunoita voi maustaa hienonnetulla ruohosipulilla, tillillä tai persiljalla.

P.S. Muhennetut perunat voi valmistaa kypsistä perunoista kuutioimalla ne ja lisäämällä joukkoon hieman valkoista peruskastiketta (ks. 1.13.1). Sopii lisäkkeeksi arkisille kalaruuille sekä jauheliha ja makkararuuille.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä