Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PERUNAT SKOONELAISEEN TAPAAN

1 sipuli
2 rkl voita
8 perunaa
3 dl kermaa tai kermamaitoa
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus hienonnettua persiljaa

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunakuutioita 10 minuuttia, kaada neste pois ja jäähdytä hetki. Hienonna sipuli ja kypsennä se voissa pehmeäksi. Lisää esikeitetyt perunakuutiot kattilaan ja kypsennä hetki. Mausta ja lisää kerma. Hauduta kypsäksi (15 20 minuuttia).

Koristele hienonnetulla persiljalla.

P.S. tarjoa jauheliharuokien lisäkkeenä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä