Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

YRTTIPERUNAT

8 perunaa
2 sipulia
3 rkl voita
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus yrttisekoitusta (mm. rakuunaa, timjamia, rosmariinia ja kirveliä)
0,5 dl lihalientä

Kuori ja suikaloi perunat. Hienonna sipuli. Kypsennä sipuleja ja perunoita voissa noin 5 minuuttia. Lisää mausteet ja yrtit. Hauduta hetki. Laita seos uunivuokaan ja kaada joukkoon lihaliemi. Hauduta 175 asteessa
noin 20 minuuttia.

P.S. Tarjoa liha tai kasvisruokien lisäkkeenä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä