Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTO-PERUNAVUOKA

8 10 perunaa
1 rkl voita
3 dl juustoraastetta
2 dl kermaa
2 tl suolaa
0,5 tl paprikajauhetta

Kuori ja viipaloi perunat. Huuhtele ja kuivaa viipaleet. Sulata voi ja pyörittele perunaviipaleet siinä. Lisää uunivuokaan kerroksittain perunoita, juustoraastetta ja mausteita. Kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta 175 asteessa puoli tuntia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä