Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

GRILLATTU LÄMMIN LEIPÄ

Parasta on ohut, rieskatyyppinen leipä. Se laitetaan kokonaisena grilliritilän päälle ja sitä käännellään usein. Leipä on lämmintä parissa minuutissa. Lämmitettäväksi sopii myös patonki. Se kannattaa lämmittää kokonaisena tai puoliksi katkaistuna, jotta sitä on helppo käsitellä. Lämpimän leivän kanssa sopii mauste
tai -valkosipulivoi tai jokin levitetahna ks. Maustevoit.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä