Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

GRILLATTU LÄMMIN LEIPÄ

Parasta on ohut, rieskatyyppinen leipä. Se laitetaan kokonaisena grilliritilän päälle ja sitä käännellään usein. Leipä on lämmintä parissa minuutissa. Lämmitettäväksi sopii myös patonki. Se kannattaa lämmittää kokonaisena tai puoliksi katkaistuna, jotta sitä on helppo käsitellä. Lämpimän leivän kanssa sopii mauste

tai -valkosipulivoi tai jokin levitetahna ks. Maustevoit.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä