Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

GRILLATTU SIPULI

Grillissä kypsennetty sipuli on makeahkon makuinen herkku, jota on vaikea saada epäonnistumaan. Parhaat grillisipulit saa edellisvuoden sadosta, sillä uusi sipuli jää lattean makuiseksi.

Sipulit pujotetaan grillivartaaseen tai asetellaan ritilälle sellaisenaan kuorineen. Ne voi laittaa kypsymään melko aikaisin. Mitä isompi sipuli, sen kauemmin kypsyminen kestää. Sipulin uloin kerros saa palaa mustaksi, sillä vasta silloin sisus on kypsä. Syödessä sipulista poistetaan palanut kuori.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä