Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PORKKANALEIVOKSET

Pohja:
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl kanelia
2,2 dl sulatettua voita tai margariinia (200 g)
4 dl hienoa porkkanaraastetta
1 dl ananasmurskaa
Kuorrutus:
100 g pehmeää sulatejuustoa
1 prk maitorahkaa (250 g)
2 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisulan, ananasmurskan ja porkkanaraasteen kanssa taikinaan. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita sulatejuustoa, kunnes se on notkeaa. Lisää rahka, siivilöity tomusokeri ja
vanilliinisokeri juuston joukkoon. Levitä kuorrutus pohjan päälle vähän ennen tarjoilua.

Leikkaa levy neliöiksi. Halutessasi voit koristella leivokset pähkinärouheella.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä