Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BANAANI-PÄHKINÄLEIPÄ

2 dl tummaa sokeria
1,6 dl kiinteää margariinia (150 g)
2 kananmunaa
3-4 banaania
6,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl kanelia
3 dl manteleita tai saksanpähkinöitä

Vatkaa sokeri ja rasva keskenään. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Survo banaanit haarukalla. Survokseen saa jäädä "sattumia". Lisää banaanit taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Rouhi mantelit tai pähkinät ja sekoita rouhe taikinaan. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan.
Paista 200 asteessa noin 1 tunti. Peitä leipä tarvittaessa leivinpaperilla paistamisen loppupuolella.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä