Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUUTTOMIESTEN PANNUKAKKU

1 pkt pekonia (170 g)
3 sipulia
1 valkosipulinkynsi
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl oreganoa
1 nippu persiljaa
2 dl juustoraastetta

Suikaloi pekoni ja hienonna sipulit. Laita ne uunipannuun 200 asteiseen uuniin. Sekoita muutaman kerran. Pekonit saavat ruskistua rapeiksi ja sipulit pehmetä. Sekoita kananmunista, jauhoista ja maidosta taikina. Mausta oreganolla ja suolalla. Kaada taikina uunipannuun ja paista 25 minuuttia. Ripottele juustoraastetta pinnalle ja jatka paistamista 10 minuuttia eli kunnes taikina hyytyy ja pannukakun pinta ruskistuu.

Tarjoa pannukakku kuumana tai haaleana. Lisäkkeenä maistuu puolukkahillo.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä