Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BOSTONKAKKU

1,2 dl margariinia (100 g)
5 dl maitoa
1 pkt hiivaa (50 g)
3 kananmunaa
1 tl suolaa
1-2 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
1-1,5 l vehnäjauhoja

Sulata margariini. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Sekoita muut aineet taikinaan ja vaivaa vehnäjauhot viimeisenä. Taikina on tarpeeksi kovaa kun puhtaaseen kuivaan käteen ei tartu taikinaa (älä tee liian kovaa). Anna taikinan kohota lämpimässä pyyhkeellä peitettynä noin 20 minuuttia.

Voitele uunivuoka. Leikkaa rullasta paloja ja laita ne pystyyn vuoan ympäri. Kohota. Voitele kananmunalla.

Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä