Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Hillopullat

Hillopullia

1,2 dl margariinia (100 g)

5 dl maitoa

1 pkt hiivaa (50 g)

3 kananmunaa

1 tl suolaa

1-2 dl sokeria

1 rkl kardemummaa

1-1,5 l vehnäjauhoja

Sulata margariini. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Sekoita muut aineet taikinaan ja vaivaa vehnäjauhot viimeisenä. Taikina on tarpeeksi kovaa kun puhtaaseen kuivaan käteen ei tartu taikinaa (älä tee liian kovaa). Anna taikinan kohota lämpimässä pyyhkeellä peitettynä noin

20 minuuttia.

Leivo taikina pikkupulliksi ja kohota peitettynä. painele kohonneisiin pulliin teelusikallinen omenasosetta ja kanelia, siten, että se jää pinnalle. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa 8-12 minuuttia.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä