Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Hillopullat

Hillopullia

1,2 dl margariinia (100 g)
5 dl maitoa
1 pkt hiivaa (50 g)
3 kananmunaa
1 tl suolaa
1-2 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
1-1,5 l vehnäjauhoja

Sulata margariini. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Sekoita muut aineet taikinaan ja vaivaa vehnäjauhot viimeisenä. Taikina on tarpeeksi kovaa kun puhtaaseen kuivaan käteen ei tartu taikinaa (älä tee liian kovaa). Anna taikinan kohota lämpimässä pyyhkeellä peitettynä noin
20 minuuttia.

Leivo taikina pikkupulliksi ja kohota peitettynä. painele kohonneisiin pulliin teelusikallinen omenasosetta ja kanelia, siten, että se jää pinnalle. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa 8-12 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä