Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kierrepullat

Kierrepullat

1,2 dl margariinia (100 g)
5 dl maitoa
1 pkt hiivaa (50 g)
3 kananmunaa
1 tl suolaa
1-2 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
1-1,5 l vehnäjauhoja

Täyte:
1,5 2 dl makeuttamatonta marjasosetta

Sulata margariini. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Sekoita muut aineet taikinaan ja vaivaa vehnäjauhot viimeisenä. Taikina on tarpeeksi kovaa kun puhtaaseen kuivaan käteen ei tartu taikinaa (älä tee liian kovaa). Anna taikinan kohota lämpimässä pyyhkeellä peitettynä noin 20 minuuttia.

Kauli puolet taikinasta nelikulmaiseksi levyksi. Levitä täyte levylle ja kääri se tiukaksi rullaksi. Leikkaa rullasta noin 3 cm:n kokoisia paloja. Laita pullat leikkauspinta ylöspäin paperivuokiin. Kohota lämpimässä. Voitele ja paista 225 asteessa 8-12 minuuttia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä