Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PRINSESSAPIIRAS

1 dl ruishiutaleita
1 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
5 rkl jauhettua mantelia
2 tl leivinjauhetta
4 dl punaherukoita ja puolukoita (lisäksi 0,5 dl pinnalle )
1 dl sulatettua voita tai margariinia
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl kermaa
Valkoinen hunajakastike:
1 prk kermaviiliä (200 g)
3–4 rkl rouhittuja manteleita
3–4 rkl juoksevaa hunajaa

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon sula rasva ja kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää marjat tuoreena tai pakastettuna irrallisina. Sekoita, jotta marjat jauhottuvat. Yhdistä seos kananmuna sokerivaahtoon. Sekoita vain sen verran, että jauhot tasoittuvat seokseen. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Lisää pinnalle marjoja. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Valuta hiukan jäähtyneen piirakan päälle 2 rkl juoksevaa hunajaa. Voit lisätä piirakan päälle vielä keon marjoja. Sekoita kastike.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä