Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAURA-JUUSTOTORTTU TUULIKIN TAPAAN

Pohja:
2,2 dl kiinteää voita (200 g)
5 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
täyte:
8 dl juustoraastetta
3 dl maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
2 rkl vehnäjauhoja

Vaahdota voi. Lisää joukkoon muut aineet, viimeisenä maito. Painele taikina torttuvuokaan ja paista 225 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä täyte tasaisesti pohjan päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä