Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Rahkapiirakka

Rahkapiirakoita

2 dl maitoa
0,5 pkt hiivaa (25 g)
0,5 tl suolaa
1 kananmuna
0,25 dl sokeria
2-3 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita tai leseitä
3-4 dl grahamjauhoja
0,25 dl öljyä tai sulaa margariinia

Täyte:
2 prk maitorahkaa (500 g)
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 rkl rusinoita
1 tl sitruunamehua
2 dl maitoa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, kananmuna ja sokeri. Lisää osa vehnä- ja grahamjauhoista, kaurahiutaleet ja öljy. Alusta loput jauhoista, kunnes taikina on pehmeän kaulittavaa.

Sekoita täyte ja kaada se kaulitun pohjalevyn päälle. Paista 200-225 asteessa 20-30 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 15.12.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä