Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PORKKANAKAKKU

1,5 dl kiinteää margariinia (125 g)

1 dl sokeria

2 kananmunaa

1 tl kanelia

1 tl neilikkaa

1 tl kardemummaa

1,5 dl hienoksi raastettua porkkanaa

1,5 tl leivinjauhetta

2-3 dl vehnäjauhoja

0,5 1 dl maitoa

Sekoita mausteet, leivinjauhe ja suola osaan jauhomäärästä. Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat, jauhoseos, porkkanaraaste ja maito.

Paista 175 asteessa 40-50 minuuttia.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 19.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä