Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PORKKANAKAKKU

1,5 dl kiinteää margariinia (125 g)
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl kanelia
1 tl neilikkaa
1 tl kardemummaa
1,5 dl hienoksi raastettua porkkanaa
1,5 tl leivinjauhetta
2-3 dl vehnäjauhoja
0,5 1 dl maitoa

Sekoita mausteet, leivinjauhe ja suola osaan jauhomäärästä. Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat, jauhoseos, porkkanaraaste ja maito.

Paista 175 asteessa 40-50 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä