Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

APPELSIINIRIISI

1 dl puuroriisiä
5 dl vettä
3 dl kermaa
1-2 rkl sokeria
3 rkl appelsiinimehua
4 appelsiinia

Keitä riisi vedessä kypsäksi (noin 20 minuuttia) ja huuhtele se kylmällä vedellä. Valuta huolella kaikki neste pois. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon jäähtynyt riisi, sokeri ja appelsiinimehu. Pese, kuori ja paloittele appelsiinit ja lisää ne muiden aineiden joukkoon. Jäähdytä ja koristele tarjoillessa appelsiiniviipaleilla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä