Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MOKKAJÄÄTELÖ

4 keltuaista
1 dl sokeria
2 dl kermaa
1 dl maitoa
0,5 dl pikakahvijauhetta

Valmista kuten kermajäätelö, mutta kuumenna ensin maito ja sulata joukkoon pikakahvijauhe, jäähdytä maito kylmäksi.

Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Vaahdota kerma. Lisää kerma kananmuna sokerivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon maito. Laita seos pakastusvuokiin. Anna jäähtyä pakastimessa yön yli ja ota jääkaappiin sulamaan 5 15 minuuttia ennen tarjoilua.

P.S. Jäätelöstä tulee parempaa, jos käytössäsi on jäätelökone, sillä se antaa jäätelön sisälle ilmaa, jolloin siitä tulee pehmeämpää.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä