Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SUKLAAJÄÄTELÖ

4 keltuaista
1 dl sokeria
2 dl kermaa
1 dl maitoa
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl hienonnettua suklaata

Valmista kuten kermajäätelö, mutta kuumenna maito ja sulata joukkoon kaakaojauhe ja lisää joukkoon hienonnettu suklaa. jäähdytä maito kylmäksi

Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Vaahdota kerma. Lisää kerma kananmuna sokerivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon maito. Laita seos pakastusvuokiin. Anna jäähtyä pakastimessa yön yli ja ota jääkaappiin sulamaan 5-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Voit maustaa myös 1 rkl:lla minttuhyytelöä.

P.S. Jäätelöstä tulee parempaa, jos käytössäsi on jäätelökone, sillä se antaa jäätelön sisälle ilmaa, jolloin siitä tulee pehmeämpää



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä