Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MANSIKKAKERMAHYYTELÖ

2 dl mansikkahilloa

4 dl kermaa

1 rkl sokeria

5 liivakkoa

2 rkl vettä

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mansikkahillo ja sokeri. Laita liivakot likoamaan runsaaseen kylmään veteen 10 minuutiksi. Purista liivakoista neste pois ja kuumenna ne varovasti 2 rkl:ssa vettä, kunnes ne ovat liuenneet nesteeseen. Kaada seos hyytelön joukkoon ja sekoita. Laita tarjoiluastiaan tai

annoskulhoihin ja hyydytä kylmässä 1-2 tuntia.

P.S. Voit käyttää myös muita hilloja ja marjoja.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 03.03.2018 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä