Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Savukalasalaatti

kalasalaatti

SAVUKALASALAATTI

0,4 kg savukalaa (mm. pallasta tai savustettua ruodotonta kalaa)
pala tuoretta kurkkua
vihreää salaattia
3 suolakurkkua
3 omenaa
2 kananmunaa
2 dl majoneesia tai sinappikastiketta
koristeluun:
hienonnettua tilliä
4 sitruunanlohkoa

Pese (ja kuori) kurkku ja omena. Poista omenasta siemenkota. Keitä ja kuori kananmunat. Sekoita keskenään kurkku, maustekurkku, omena ja kananmuna. Pese, valuta ja revi lehtisalaatti paloiksi. Laita lautasille tai salaattikulhoon siten, että lehtisalaatti on pohjalla ja muut aineet kerroksittain sen päällä. Kaada
pinnalle ohut kastike ja koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä