Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Schaslick

Lihavarras

Varrasruokia voi valmistaa omien mieltymysten mukaisesti ja kypsentää grillissä, paistinpannussa tai uunissa.

0,4 kg lampaanfilettä
2,2 kg munuaista
4 paksuhkoa pekonisiivua
2 sipulia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1-2 valkosipulinkynttä
öljypohjainen marinadi

Leikkaa ja nuiji liha. Leikkaa pekonisiivut ohuiksi ja hienonna sipuli. Laita aineet vartaaseen ja anna maustua marinadissa 3-4 tuntia. Paista pannulla tai uunissa kypsäksi.

GRILLISSÄ Saslikvartaat voi valmistaa sian tai naudan lihasta. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi ja pujota sasliktikkuihin siten, että väliin tulee sipulilohkoja. Sivele vartaita grillauksen aikana muutaman kerran grillauskastikkeella. Vartaat saavat kypsyä vähintään puoli tuntia.

P.S. Tarjoa kylmän tai lämpimän tomaattikastikkeen kera. Sekoita kastikkeeseen valkosipulia, yrttejä ja punaviiniä. Tarjoa lisäkkeenä myös luonnonriisiä. Vartaita voit valmistaa mitä erilaisimmista lihoista ja vihanneksista omien makumieltymysten mukaan.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 15.12.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä