Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Silliä venäläiseen tapaan

silli ala russe
venäläinen silli silli a la russe silliä venäläiseen tapaan

250 g sillifileetä (suola- tai matjessilliä)
100 g keitettyjä punajuuria
100 g maustekurkkua
100 g keitettyjä perunoita
50 g kapriksia
50 g hillosipulia
2 kpl keitettyjä kananmunia

Sinappikastike
1 dl smetanaa
4 rkl sinappia
1 tl sokeria
1 tl rouhittua mustapippuria
suolaa
Maustekurkun lientä.

Jos käytät suolasilliä, liota silliä liian suolaisuuden poistamiseksi.
Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Keitä ja kuori kananmunat. Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
Leikkaa keitetyt perunat, punajuuret ja maustekurkut pieniksi kuutioiksi. Puolita pienet hillosipulit. Leikkaa kaikki aineet erikseen ja pidä ne erillään.

Sekoita smetanaan muut aineet ja ohenna maustekurkun tai muun vastaavan liemellä. Kastike saa olla melko paksua.

Laita laakeaan tarjoiluastiaan ensin sillinviipaleet keskelle astiaa riviin.
Laita muut aineet sillin molemmin puolin riveittäin omiin ryhmiinsä.
Laita sinappikastike sillin päälle tai tarjoa erillisessä astiassa.
Koristele hienonnetulla tillillä tai ruohosipulilla.

Tarjoa pienten keitettyjen perunoiden ja/tai tumman leivän ja voin kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 18.9.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä