Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sillikaviaari

Sillikaviaari

SILLIKAVIAARI

2 sillifilettä

2 kovaksi keitettyä kananmunaa

1 rkl korppujauhoja

0,5 dl kermaa

1 sipuli

1 tl vahvaa sinappia

Anna korppujauhojen turvota hetki kermassa. Hakkaa sillifileet, kananmunat ja sipuli erittäin hienoksi tai jauha ne monitoimikoneella. Sekoita kaikki aineet keskenään ja mausta sinapilla.

P.S. Helppo sillikaviaari: 2 sillifilettä, purkki smetanaa, ruoho tai purjosipulia ja

mustapippuria. Hakkaa sillifileet hienoksi ja sekoita ne smetanaan. Mausta ienonnetulla ruoho- tai purjosipulilla.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 24.04.2020 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0