Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sinisimpukkakeitto

sinisimpukka ruokaohje

4 perunaa
1 porkkana
8 dl kalalientä
0,5 tl currya
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
0,5 purjo
2 rkl hienonnettua tilliä
20 sinisimpukkaa

Paloittele kuoritut perunat ja porkkana ja keitä ne kalaliemessä kypsiksi (noin 20 minuuttia). Soseuta vihannekset. Lisää keittoon mausteet, puhdistettu ja suikaloitu purjo sekä simpukat, joista on "huulet" poistettu. Hauduta 10 minuuttia ja tarkista maku. Koristele tillillä.

P.S. Tarjoa patongin tai paahtoleivän kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä