Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sipulikeitto ranskalaiseen tapaan

sipulikeitto
sipulikeitto sipulikeitto ruokaohje

6 8 sipulia
2 rkl margariinia
3 tippaa soijaa
1 l kasvislientä tai vettä
0,5 dl valkoviiniä
ripaus yrttejä (mm. timjamia ja rakuunaa)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
4 vaaleaa leipäviipaletta
1 dl juustoraastetta

Paloittele sipuli ohuiksi siivuiksi. Kypsennä sipulit margariinissa pehmeiksi. Lisää soija ja sekoita. Lisää neste ja mausteet. Anna kiehua 30 35 minuuttia. Tarkista maku. Leikkaa leivästä kolmikulmaisia paloja ja laita päälle juustoraastetta. Kuumenna leipäkuutioita leivinpaperin päällä 150 asteessa 10 minuuttia.

Laita lautaselle keitto ja päälle kuorrutettuja leipäkolmioita. Voit myös annostella keiton uuninkestäviin astioihin ja ripotella päälle leipäkolmioita. Kuumenna astioita 180 asteessa noin 15 minuuttia.

P.S. Lisämakua ja täyttävyyttä saat vaikkapa valkosipulista ja kinkkusuikaleista.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä