Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sipulipihvi

sipuli

4 härän ulkofilepihviä (140 200 g)
3 rkl voita tai öljyä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
4-5 sipulia
0,5 tl soijaa

Leikkaa poikkisyin pihvit fileestä. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet.

Nuiji leikkeet varovasti kahden muovin välissä siten, että ne ovat sopivan paksuisia.

Paista voideltu pihvi grillillä tai laita rasva kuumalle pannulle ja paista pihvit pannulla molemmin puolin. Lisää mausteet ruskistetulle pinnalle ja paista haluamaasi kypsyysasteeseen.

Älä paista liian monta kerralla, jottei pannu jäähdy. Paistoaika vaihtelee 1,5-4 minuuttiin puolelta riippuen lihan paksuudesta ja kypsyysasteesta.

Paista sipulirenkaat pehmeiksi ja kellertäviksi. Lisää sipulien joukkoon soijaa ja hauduta 5 minuuttia. Laita sipulit pihvien päälle.

P.S. Sipulipihvi peitetään perinteisesti sipulikuorella ja sen lisäkkeenä tarjotaan paistettuja perunoita, punajuurta ja suolakurkkuja.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 25.12.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä