Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Uuniperunat

uuniperuna ruokaohje

8 isoa perunaa
1 kg karkeaa suolaa

Pese perunat kuorineen. Kaada suola uunivuokaan ja upota perunat siihen. Kypsennä 225 asteessa noin 40 minuuttia.

Perunat ovat kypsiä, kun ne tuntuvat painaessa pehmeiltä. Halutessasi voit kääriä perunat yksitellen tiukasti folioon, jolloin ei välttämättä tarvita karkeaa suolaa.

Tarjoa perunat sellaisenaan tai leikkaa kuoreen ristiviilto, jonka reunoista painamalla saat perunan aukeamaan kauniisti. Tällöin voit laittaa perunoihin voinokareen tai jotakin täytettä.

P.S. Kysy uuniperunaksi sopivaa lajiketta kaupasta.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä