Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sillikaviaari

Sillikaviaari

SILLIKAVIAARI

2 sillifilettä
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
0,5 dl kermaa
1 sipuli
1 tl vahvaa sinappia

Anna korppujauhojen turvota hetki kermassa. Hakkaa sillifileet, kananmunat ja sipuli erittäin hienoksi tai jauha ne monitoimikoneella. Sekoita kaikki aineet keskenään ja mausta sinapilla.

P.S. Helppo sillikaviaari: 2 sillifilettä, purkki smetanaa, ruoho tai purjosipulia ja
mustapippuria. Hakkaa sillifileet hienoksi ja sekoita ne smetanaan. Mausta ienonnetulla ruoho- tai purjosipulilla.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä