Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lammaspata

lammaspata
lammaspata keittokirja lanttukuutio keittokirja lammas keittokirja

1 luuton lampaanlapa tai paisti
2 rkl öljyä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus paprikajauhetta
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
3 valkosipulinkynttä
1 tl timjamia
2 tl rosmariinia
2 dl lihalientä
2 rkl vehnäjauhoja

Kuutioi liha ja ruskista kevyesti pieninä erinä padassa. Lisää suola, pippuri, paprikajauhe ja puristettu valkosipulinkynsi. Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja yrttimausteet. Hauduta noin tunti. Sekoita vehnäjauhot tilkkaan kylmää vettä ja kaada seos siivilän läpi pataan. Kypsennä vielä 10 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Tarjoa riisin tai perunoiden, salaatin ja minttuhyytelön kera. Paistiliha kypsyy nopeammin kuin lapa.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä