Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Leipominen

kakkupala

Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä.

Tähteeksi jääneet aamupuurot, perunasoseet ja kypsät juurekset ovat oivallisia leipätaikinan jatkeaineita.

Leipääkin voi maustaa. Yrttimausteet, anis, fenkoli ja kumina sopivat hyvin ruokaleipään. Valkosipuliin hullaantuneet laittavat sitä leipätaikinaankin.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä