Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Leipominen

kakkupala

Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä.

Tähteeksi jääneet aamupuurot, perunasoseet ja kypsät juurekset ovat oivallisia leipätaikinan jatkeaineita.

Leipääkin voi maustaa. Yrttimausteet, anis, fenkoli ja kumina sopivat hyvin ruokaleipään. Valkosipuliin hullaantuneet laittavat sitä leipätaikinaankin.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0