Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lohipate

terriinia ruokaohje

0,4 kg ruodottomia lohifileitä
1 tl suolaa
2 tl sitruunapippuria
0,5 dl kermaviiliä
2 valkuaista
3 dl kermaa

Jauha lohi hienoksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna turvota kylmässä noin 20 minuuttia. Lisää sekoittaen kermaviili ja valkuaiset. Vaahdota kerma ja sekoita se varovasti massaan. Laita seos voideltuun uunivuokaan ja peitä foliolla tai kannella. Paista vesihauteessa 150 asteessa noin tunti. Jäähdytä ja tarjoa kylmänä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 29.12.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä