Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Romanovien mansikat

mansikat
mansikat1 mansikat mansikat

Romanovien mansikat on nimetty Venäjää hallinneen Romanovien suvun mukaan. Kuuluisin Romanov oli tsaari Pietari Suuri.

1 l tuoreita mansikoita
0,5 dl sokeria
3 rkl Curacoata tai Triple Seciä tai Cointreauta
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
2 dl kuohukermaa
hiukan vaniljasokeria

Perkaa mansikat ja laita ne laakeaan astiaan. Isoimmat mansikat on hyvä puolittaa. Pese ja raasta ohuesti appelsiinin kuorta. Purista appelsiinista mehu ja sekoita mukaan ohueksi raastettua appelsiininkuorta, sokeri ja likööri. Lisää mehu mansikoiden päälle. Anna maustua peitettynä 2 tuntia jääkaapissa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää hieman sokeria ja vaniljasokeria. Tarjoile kylmänä.

Tarjoiluvaihtoehtoja:
Kermavaahto ja mansikat laitetaan kerroksittain laseihin tai jälkiruokamaljaan.
Lasiin laitetaan mansikat ja koristellaan kermavaahdolla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 21.7.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä