Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Maksapasteija

alkuruoka

0,4 kg maksaa

0,1 kg sianlihaa

1 sipuli

1 rkl voita

4 anjovisfilettä

2 kananmunaa

3 rkl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

2 tl rouhittua mustapippuria

1 tl meiramia

1 tl inkivääriä

Hienonna sipuli ja kypsennä se voissa pehmeäksi. Huuhtele ja puhdista maksa. Poista siitä mm. kalvot. Jauha maksa, sianliha, sipuli ja anjovisfileet. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja mausteet. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. älä täytä liian täyteen! Peitä foliolla tai kannella ja kypsennä vesihauteessa 150 asteessa noin tunti.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0