Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Maksapasteija

alkuruoka

0,4 kg maksaa
0,1 kg sianlihaa
1 sipuli
1 rkl voita
4 anjovisfilettä
2 kananmunaa
3 rkl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 tl rouhittua mustapippuria
1 tl meiramia
1 tl inkivääriä

Hienonna sipuli ja kypsennä se voissa pehmeäksi. Huuhtele ja puhdista maksa. Poista siitä mm. kalvot. Jauha maksa, sianliha, sipuli ja anjovisfileet. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja mausteet. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. älä täytä liian täyteen! Peitä foliolla tai kannella ja kypsennä vesihauteessa 150 asteessa noin tunti.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä