Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MAALAISPATE

1 sipuli
4 pekonisiivua
1 rkl voita tai margariinia
0,5 dl korppujauhoja
1,2 dl kermaa
2 keltuaista
0,5 tl suolaa
0,5 tl meiramia
0,3 kg jauhelihaa
0,3 kg jauhettua broilerin tai naudanmaksaa

Hienonna sipuli ja pekoni. Kypsennä sipuli pekoniseosta voissa, kunnes sipuli on pehmeää. Sekoita kerma ja korppujauho massaksi ja anna turvota 10 minuuttia. Sekoita kaikki aineet keskenään ja jauha massa tasaiseksi esimerkiksi monitoimikoneella. Voitele pitkulainen uunivuoka ja kaada massa siihen. Kypsennä foliolla peitettynä vesihauteessa 160 asteessa 1-1,5 tuntia.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä