Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MAALAISPATE

1 sipuli

4 pekonisiivua

1 rkl voita tai margariinia

0,5 dl korppujauhoja

1,2 dl kermaa

2 keltuaista

0,5 tl suolaa

0,5 tl meiramia

0,3 kg jauhelihaa

0,3 kg jauhettua broilerin tai naudanmaksaa

Hienonna sipuli ja pekoni. Kypsennä sipuli pekoniseosta voissa, kunnes sipuli on pehmeää. Sekoita kerma ja korppujauho massaksi ja anna turvota 10 minuuttia. Sekoita kaikki aineet keskenään ja jauha massa tasaiseksi esimerkiksi monitoimikoneella. Voitele pitkulainen uunivuoka ja kaada massa siihen. Kypsennä foliolla peitettynä vesihauteessa 160 asteessa 1-1,5 tuntia.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä