Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SAVUSILAKKATAHNA

5-6 savusilakkaa (perattuina n. 250 g)
1 sipuli
1 rkl margariinia
2 keitettyä perunaa
1 omena
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 dl kermaa

Perkaa savusilakat nahattomiksi ja ruodottomiksi. Paloittele sipuli ja kypsennä se margariinissa pehmeäksi.

Paloittele peruna ja omena (poista siemenkota). Jauha aineet monitoimikoneella ja sekoita massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon.

P.S. Tarjoa leivän päällä tai lämpimien leipien täytteenä.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä