Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RAAKA PIPPURIPAISTI ELI RIIMIHäRKä

1 paahtopaisti, josta on poistettu kalvot

3 rkl karkeaa suolaa

0,5 tl mustapippurijauhetta

0,5 tl valkopippuria

0,5 tl sokeria

4 valkosipulinkynttä

Sekoita mausteet ja puristetut valkosipulinkynnet huolellisesti pakastepussissa. Laita liha pussiin ja hiero, jotta mausteet tarttuisivat joka puolelta. Purista pussista ilmat pois ja sulje se huolellisesti.

Laita varmuudeksi toinen pussi päälle. Säilytä jääkaapissa 3 vuorokautta välillä käännellen. Pakasta valmis paisti, jolloin siitä on helppo leikata mm. juustohöylällä ohuita siivuja.

P.S. Tarjoa leikkeleenä tai alkuruokana.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä