Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SIIKAA VALKOVIINISSä

0,6 kg siikafileitä tai 1 kg siikaa
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
2 pientä sipulia
1 valkosipulinkynsi
3 tomaattia
0,5 sitruuna
nippu tilliä
2 rkl voita
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl korppujauhoja

Suomusta ja perkaa siika. Hiero lihan pintaan suola ja pippuri. Voitele uunivuoka ja lado kalanpalat siihen limittäin nahkapuoli alaspäin. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kypsennä niitä voissa, kunnes ne ovat pehmeitä. Kuutioi pesty tomaatti ja sekoita sipulien ja hienonnetun tillin kanssa. Levitä massa kalojen päälle. Mausta sitruunamehulla, valkoviinillä ja ripottele lopuksi pinnalle korppujauho. Paista 180 asteessa 30-40 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä