Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KUHARULLAT

4 8 kuhafilettä (n. 0,6 kg)
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
0,5 l kalalientä
1 dl valkoviiniä

Nuiji nahattomat kuhafileet käsin varovasti kahden muovin välissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri fileet rullalle alkaen häntäpäästä. Laita rullat kiinni hammastikulla. Laita rullat voideltuun uunivuokaan. Kuumenna kalaliemi ja valkoviini ja valuta varovasti uunivuokaan. Kypsennä 140 asteessa noin 20 minuuttia.

Ota rullat pois liemestä. Poista hammastikut ja tarjoa vaikkapa valkoviini tai sitruunakastikkeen kera.

Lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat tai muussi. Koristele tillillä ja sitruunalla.

P.S. Tähän perusohjeeseen on monia kokeiluvaihtoehtoja. Voit täyttää kuharullat mm. tillillä, juustolla, herkkusienillä tai ravuilla. Samoin voit laittaa kuharullien päälle em. aineita ja kuorruttaa suoraan esimerkiksi herkkusienikastikkeella.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä