Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ETANOITA VALKOSIPULIVOISSA

24 etanaa (purkista)
24 kotilon kuorta
3-4 rkl voita
2 rkl hienonnettua persiljaa
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
ripaus yrttisuolaa

Valuta etanat hyvin. Sekoita muut aineet huolella huoneenlämpöiseen voihin. Laita kotilon pohjalle pieni nokare maustevoita ja päälle etana. Täytä kotilo lopuksi voilla. Laita etanakotilot ylöspäin joko etanapannulle tai puolitetulle patonginpalalle. Etanapannussa voit paistaa grillissä, mutta muuten paista valmiiksi kuumassa uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia. Patongin etuna on, että ylikiehuva voi valuu patongille.

P.S. Kotilonkuoria voi käyttää useammin, kun ne puhdistaa huolellisesti. Etanoille voi tehdä maustevoita mielensä mukaan.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä