Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ETANOITA VALKOSIPULIVOISSA

24 etanaa (purkista)

24 kotilon kuorta

3-4 rkl voita

2 rkl hienonnettua persiljaa

2 hienonnettua valkosipulinkynttä

ripaus yrttisuolaa

Valuta etanat hyvin. Sekoita muut aineet huolella huoneenlämpöiseen voihin. Laita kotilon pohjalle pieni nokare maustevoita ja päälle etana. Täytä kotilo lopuksi voilla. Laita etanakotilot ylöspäin joko etanapannulle tai puolitetulle patonginpalalle. Etanapannussa voit paistaa grillissä, mutta muuten paista valmiiksi kuumassa uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia. Patongin etuna on, että ylikiehuva voi valuu patongille.

P.S. Kotilonkuoria voi käyttää useammin, kun ne puhdistaa huolellisesti. Etanoille voi tehdä maustevoita mielensä mukaan.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä