Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTOINEN KATKARAPUKASARI

2 rkl öljyä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 dl tomaattimurskaa

1 dl valkoviiniä

ripaus suolaa

ripaus valko tai chenennepippuria

1 tl basilikaa

1 tl oreganoa

4 dl katkarapuja

1 pkt valkosipulituorejuustoa (100 g)

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna padassa öljy ja kypsennä sipuleja, kunnes ne pehmenevät.

Lisää tomaattimurska, valkoviini ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää katkaravut ja tuorejuusto.

Kiehauta ja tarjoa riisin ja salaatin kera.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä