Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTOINEN KATKARAPUKASARI

2 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl tomaattimurskaa
1 dl valkoviiniä
ripaus suolaa
ripaus valko tai chenennepippuria
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa
4 dl katkarapuja
1 pkt valkosipulituorejuustoa (100 g)

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna padassa öljy ja kypsennä sipuleja, kunnes ne pehmenevät.

Lisää tomaattimurska, valkoviini ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää katkaravut ja tuorejuusto.

Kiehauta ja tarjoa riisin ja salaatin kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä