Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LAMMASPATA SLAAVILAISITTAIN

0,5 kg kuutioitua lampaanlihaa
2 sipulia
4 rkl öljyä
1 paprika
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
3 valkosipulinkynttä
5 dl lihalientä
1 prk smetanaa (120 g)
0,5 dl sinihomejuustoa pieninä kuutioina
1 tl paprikajauhetta

Kuutioi pesty ja puhdistettu paprika. Kuutioi sipuli. Ruskista padassa öljyllä kevyesti liha , sipuli ja paprikakuutiot. Mausta ja lisää lihaliemi. Hauduta 30–40 minuuttia. Murenna sinihomejuusto smetanaan ja mausta paprikajauheella. Sekoita seos pataan ja hauduta 5 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Tarjoa esimerkiksi uuniperunoiden ja salaatin kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä