Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KASSLERIA VIINISSä

1 porsaankassler

1 kananmuna

1 dl korppujauhoja

2 rkl voita tai margariinia

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

2 rkl vehnäjauhoja

2,5 dl valkoviiniä

1 dl lihalientä

0,5 dl persiljasilppua

Leikkaa kasslerista kahdeksan viipaletta ja nuiji ne ohuiksi kahden muovin välissä. Pyöräytä leikkeet ensin sekoitetussa kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Ruskista ja mausta leikkeet. Laita leikkeet uunivuokaan. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja ruskista ne pehmeiksi. Lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki. Lisää valkoviini ja lihaliemi hyvin sekoittaen. Anna saostua ja lisää melkein kaikki persilja. Kaada kastike leikkeiden päälle ja kypsennä 180 asteessa noin 20 minuuttia .

P.S. Voit muunnella makua lisäämällä esimerkiksi currya, smetanaa tai ripottelemalla pinnalle juustoraastetta. Tarjoa perunoiden, etikkasäilykkeiden ja salaatin kera.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä