Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KASSLERIA VIINISSä

1 porsaankassler
1 kananmuna
1 dl korppujauhoja
2 rkl voita tai margariinia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl vehnäjauhoja
2,5 dl valkoviiniä
1 dl lihalientä
0,5 dl persiljasilppua

Leikkaa kasslerista kahdeksan viipaletta ja nuiji ne ohuiksi kahden muovin välissä. Pyöräytä leikkeet ensin sekoitetussa kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Ruskista ja mausta leikkeet. Laita leikkeet uunivuokaan. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja ruskista ne pehmeiksi. Lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki. Lisää valkoviini ja lihaliemi hyvin sekoittaen. Anna saostua ja lisää melkein kaikki persilja. Kaada kastike leikkeiden päälle ja kypsennä 180 asteessa noin 20 minuuttia .

P.S. Voit muunnella makua lisäämällä esimerkiksi currya, smetanaa tai ripottelemalla pinnalle juustoraastetta. Tarjoa perunoiden, etikkasäilykkeiden ja salaatin kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä