Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Rosvopaisti kaupunkilaisittain

grillattuja tomaatteja

1 file tai paisti (porsasta, härkää tai lammasta)
valkosipuliperunoita
1-2 rkl voita tai margariinia
2-3 valkosipulinkynttä
1-2 paprikaa
1-2 sipulia
vehnäjauhoja
kermaa tai maitoa

Puhdista liha ja kypsennä se puolikypsäksi ks. paahtopaisti. Viipaloi kypsä liha. valmista ks. valkosipuliperunat. Vuoraa vuoka foliolla ja laita sen pohjalle valkosipuliperunat ja päälle lihaviipaleet. Valmista ohut sinappi -kermakastike , jossa on valkosipulia, suikaloitua paprikaa ja voissa pehmeäksi kypsennettyä suikaloitua sipulia. Kaada kastike lihojen päälle ja peitä foliolla. Hauduta 150 asteessa noin tunti. Tuo ruoka pöytään vuoassa ja avaa folio ruokailijoiden keskellä, jolloin tuoksu tulee esille. Tarjoa salaatin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 29.5.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä